Vær kreativ! Design dit eget iPhone Cover

Du er unik, dit liv er unikt, din iPhone er dit vigtigste redskab og derfor skal den selvfølgelig også være helt unik.

Du kan ændre baggrund, og vælge mellem alverdens modeller og farver når du køber din iPhone, men der er alligevel sandsynlighed for at andre derude har det samme.

Men med en lille smule kreativitet så kan du faktisk utrolig nemt og hurtigt ændre dit iPhone cover til at være helt unikt med et personligt design.

Køb et basic cover

Alt efter hvor kreativ du ønsker at være, og hvor meget af dit cover der godt må være standard, så klik dig f.eks. herind https://prispresseren.dk/kategori/mobiltilbehoer/mobilcovers/iphone-cover/, og find et lækkert basic mobilcover i god kvalitet.

Det kan f.eks. være et gennemsigtigt, eller et enkelt farvet cover som du kan arbejde videre på. Du kan også tjekke https://panzerscreen.dk/produkt-kategori/mobilcovers/iphone-covers/ ud.

Når du modtager dit cover med posten, så er det kun fantasien der sætter grænser for hvor kreativ du kan være med det.

Sæt stickers på, beklæd det med perler, stof, eller mal det i en helt unik farve eller mønster.

Der findes rigtig mange DIY videoer til hvordan du forvandler et helt almindeligt cover til et personligt kunstværk.

Få trykt et billede eller en tekst

Har du ikke helt mod på selv at designe eller være kreativ med lim, saks, farver osv. så kan du også vælge en mulighed der er en smule nemmere, men dog stadig gør din iPhone til noget helt unikt.

Du kan nemlig uploade et billede du har liggende på din computer eller telefon, og få det trykt på dit cover.

Det kan være et billede af dig selv, en eller flere personer der betyder noget, et godt billed af naturen du har taget engang, eller noget helt femte.

Ligesom du kan uploade et billede, så kan du oftest også uploade en skrift og få trygt et ord, et citat eller en sætning der betyder noget for dig på dit cover.

Pas godt på din telefon

En iPhone kan være en stor investering, og når du lægger energi og tid i at designe et helt unikt cover, så får din telefon sandsynligvis også pludselig affektionsværdi.

Derfor er det endnu vigtigere at du passer ekstra godt på din telefon. Det kan du bl.a. gøre ved at overveje at supplere op med panzer glas dertil.

Du finder et stort udvalg af skærmbeskyttelse lige her https://panzerscreen.dk/produkt-kategori/mobilcovers/iphone-covers/