Tips til indretning af det perfekte hår- og beauty værelse

Er du en af de personer, der bruger meget tid foran spejlet om morgenen? Hvis svaret er ja, så er du langt fra den eneste. I gennemsnit bruger danskerne en halv time på at gøre sig klar. Det betyder meget for nogen at se pæne og præsentable ud, inden de går ud ad døren.

For ikke at stresse for meget om morgenen, skal du have god med plads, så du ved hvor alle dine plejeprodukter er. Indretning kan have en stor betydning for dine rutiner, da det går hurtigere med at få sat hår og det hele, når du ved hvor tingene ligger fast.

Få plads til alt

Der er mange som drømmer om et stort badeværelse, hvor der er en masse opbevaringsplads. På denne måde kan de have alle deres beauty produkter indenfor rækkevidde. Det store spejl er altid centrum for at gøre sig klar om morgenen.

Hvis badeværelset ikke kan indeholde alle dine produkter, så kan det være en god idé at indrette et beauty værelse eller bare et hjørne, hvor du kan have alt samlet. Produkter kan hurtigt fylde hvis du udover plejeprodukter også har føntørrer, glattejern, krøllejern mv.

Få orden på dine sager

Et beauty rum bliver typisk indrettet med et stort spejl, så du kan se dig selv fra top til tå. Der skal være en god belysning således, at du kan lægge makeup og sætte hår uanset hvad årstid der er tale om.

Hvis både du og din partner bruger meget tid foran spejlet om morgenen, så er det vigtigt, at der er plads til jer begge to. Ifølge statistikker har parret en side hver af f.eks. et skuffesystem, så man ved hvor ens ejendele er samlet. Mænd har typisk ikke lige så mange remedier som kvinder og skal dermed ikke bruge nær så meget plads. På Matin Shop kan mænd finde de mest basale plejeprodukter samt barbermaskiner, som de har behov for.

Plads til jer begge

Udover god med plads til plejeprodukter, så skal der også være nok med stikkontakter lige i nærheden. Det kan være svært at sætte det perfekte hår, hvis der ikke er et stik til føntørrerren eller glattejernet. Det er vigtigt at både du og din partner føler at I har plads til jeres ting. Indretningen af hjemmet et fællesprojekt, hvor begge partere skal føle sig velkomne.