Tag dit barn med ind i en verden af Pokemon kort

Pokemon tog verden med storm dengang det udkom, og både spillene, kortene og serien har været ekstremt populære. I dag hører man ikke om det i lige så stor grad, men Pokemon kortene er stadig gode til leg, læring og bytte.

Spillet fra midt 90’erne

Det hele startede med et enkelt spil, der udkom i 1996. Pokemon kortene blev lavet efter spillets popularitet, og snart efter blev der lavet en animeret serie. Både spil, serie og kort nåede til Danmark, hvor både børn og voksne kunne nyde den magiske verden.

Men Pokemon er langt fra en glemt trend; der er udkommet over 100 spil inden for franchisen, og der er flere på vej.

Pokemon er altså forsat populært hos dem, der var børn da princippet først blev skabt, og det er også populært hos nutidens børn. Du kan købe Pokemon kort online, og tage dine egne børn med ind i Pokemon universet.

Fede Pokemon kort

Kortene fra Pokemon er stadig aktuelle, fordi de kan bruges på forskellige måder. Nogle vælger at samle på kortene, hvor de har læssevis af mapper med kort i, og de søger verden rundt efter de kort, som de mangler.

Det leder til møder imellem både børn og voksne, hvor de bytter kort og deler deres passion for Pokemon. Men kortene er jo lavet til at spille med, og karaktererne på kortene har evner og egenskaber, så de kan kæmpe imod hinanden, som de gør i det originale spil.

En gave til både børn og voksne

Pokemon er en franchise, der har haft stor effekt på verden, både indenfor spil, indenfor animerede serier, og indenfor samlerkort, samt en stor effekt på de mennesker, der er vokset op med det. Del glæden med den nye generation; spil spillene, se serien, og saml på Pokemon kort.