Oplev fordelene med denne betontype

 

Oplev fordelene med denne betontype

Leder du efter noget godt hobby beton, som du kan få det sjovt sammen med? Der er nogle forskellige typer beton, som du kan vælge imellem. Læs med i denne artikel for at blive lidt klogere på hvilke muligheder du blandt andet har, når du leder efter hobby beton.

Afstøbningsbeton og dekorationsbeton

Der er som sagt mange forskellige typer beton alt efter hvilket arbejde det er du laver. Der kan være meget stor forskel på dette og det er vigtigt at vide mere om de forskellige typer af beton, før du går ud og bestiller noget. Hvis du gerne vil have det til hobbybrug, så er det trods alt vigtigt at du får noget rigtig godt noget.

Du kan for eksempel vælge at købe noget beton, som benyttes bedst til afstøbning. Det vil for eksempel sige, at du har forskellige former og dets lige, hvor du skal hælde betonen ned i. Det kan være meget smart, hvis det er denne type arbejde, som du benytter dig af.

Men du kan også finde såkaldt dekorationsbeton. Det er lidt mere modellerbar og det er nemmere at have med at gøre, hvis du skal lave nogle mere indviklede figurer og lignende. Det kan også være en god mulighed, hvis det er det du står og mangler lige pt.

På nettet kan du hurtigt læse meget mere om de forskellige typer af beton. Meget ofte vil der også være forskel på beton alt efter hvilken producent du køber det fra. Det er naturligvis også vigtigt, at man lige sætter sig lidt ind i dette, før man køber noget hobby beton hjem.

Det kommer an på hvilket arbejde du har

Der er som sådan ikke noget beton, der er bedre end andre. Det kommer alt sammen blot meget an på, hvilken type arbejde man laver. Hvis du for eksempel laver dekorativt arbejde, hvor du har nogle meget indviklede former, så kan dekorations beton være meget bedre for dig. Her har du lidt mere kontrol og frihed til at bestemme, hvordan betonen skal forme sig.

Omvendt kan afstøbning beton være det helt rette for dig hvis du netop har en masse former som du gerne vil have betonen nede i. Det kan for eksempel være at du har nogle lidt større skulpturer, som du gerne vil have lavet. I så fald kan beton som afstøbning være rigtig godt for dig, da det er svært at lave disse ud af dekorationsbeton.