Historien om glasperler og glasperler til smykker

Hvad er glasperler?

Glasperler er små stykker glas, som oftest fremtræder med et hul boret gennem midten. Glasperler kommer i forskellige farver og størrelser, og de er særligt anvendte til produktion af smykker.

Fremstilling af glasperler er et gammelt håndværk. De første glasperler blev produceret i Mellemøsten og Egypten omkring 3000 før Kristus. Det er over 5000 år siden!

 

Hvordan produceres glasperler?

Glasperler produceres ved at opvarme glas i en ovn, og derefter hældes det i en form.

Processen med at lave glasperler starter med at smelte glasset i en ovn. Det smeltede glas hældes derefter i en form for at skabe den ønskede form. Efter afkøling tages perlen ud af formen og skæres til inden den poleres.

 

Hvad bruges glasperler til?

 

Glasperler kan bruges til alt forskelligt. Lige fra at dekorere et allerede eksisterende smykke, til at bruge dem enestående som perler til smykker. Det er selvfølgelig oplagt at bruge perler til smykker, da det er uendeligt hvad man kan lave ud af det.

 

Konklusion – Hvorfor DiY glasperle fremstilling er den perfekte hobby for dig

 

Fremstilling af perler til smykker er en stor hobby, som kan nydes af alle. Det kan gøres derhjemme, på arbejde/skole eller endda på farten. Det er en sjov og kreativ måde at bruge din tid på, og det er også terapeutisk. Du er i stand til at skabe noget med dine egne hænder, som du er stolt af.

Jeg håber at denne artikel har vist dig alle fordelene ved at lave DiY glasperler, alle de mange fordele ved brugen af perler til smykker og ikke mindst inspireret dig til en ny og sjov hobby!

 

Miyuki Glasperler – Perfekte perler til smykker

 

Historien om Miyuki

 

Miyuki perler blev opfundet i midten af 1930’erne, i Hiroshima, Japan, og blev hurtigt anset som værende den ledende producent af glasperler, i alverdens former og størrelser, og har siden da forbedret kvaliteten og sortimentet til nutidens standarder.

De bliver lavet primært af glas, grundet dets unikke og naturlige lys og genskær, som giver det en naturlig skinnende effekt.

Miyuki er blevet kendt for deres store udvalg af glasperler og sten, herunder perler til smykker, og specielt deres farver og identiske størrelser ned til millimetermål, så man er garanteret at alle glasperler man køber, vil være den samme størrelser.

 

Anvendelsen af Miyuki Perler

Miyuki perler er gennem tiden blevet den mest anvendte glasperle til smykker, til alle slags kreationer, som perfekt kan anvendes sammen med andre perler og sten.

Med deres store udvalg af unikke farver, mønstre og effekter, gør det dem oplagt til brug som glasperler til smykker.

Miyuki perler, du finder hos Creody, findes i to forskellige former.

Seed beads, som er i en rund form.

Delica, som er i en cylinderform.