Dette skal du gøre når du har smækket dig ude af lejligheden

Vi kender det alle sammen. Du er ved at komme for sent, og er bange for at glemme dine ting.

Idet at du endelig kommer ud ad døren, kommer du i tanke om hvad du glemte. Døren smækker bag dig, og du har nu låst dig selv ude. Mange oplever dette gennem deres liv; det er ikke en unormal hændelse. Hvad der er vigtigt er, hvem du vil ringe til efter hjælp.

En låsesmed du kan stole på

Mange tænker måske ikke på deres valg af låsesmed. Tværtimod kan det være at de først tænker på det i øjeblikket, når de står foran deres låste hoveddør og skal ringe til en. Derefter kan det være man skal vente i længere tid på at en låsesmed ankommer.

Derfor er det vigtigt at finde en låsesmed i Frederiksberg du kan regne med. Frederiksbergs låsesmede tilbyder 24 timers service, og garanterer at så længe de har den korrekte adresse, vil de kunne være der indenfor 30 minutter. Hvad du kan gøre for at hjælpe låsesmeden med opgaven er at give en så god beskrivelse af din lås som muligt – og også fortælle, hvor mange låse de har at gøre med. Derudover er låsesmedene i Frederiksberg omhyggelige med deres arbejde, og deres værktøj er skånsomme, så låsene ikke bliver skadet under arbejdet.

Forebyggelse af indbrud

At forebygge indbrud er muligvis ikke altid hvad man tænker over, men tænker tværtimod muligvis at så længe alt er lukket og låst burde det gå. Tværtimod oplever mange låsesmede dagligt at private hjem ikke er boligsikrede med optimale låse og sikringssystemer. Frederiksberg låsesmede tilbyder en gratis gennemgang af boligsikring af kundernes private hjem.

Et af mange gode råd til hvad man selv kan gøre for at forebygge indbrud, er at skifte låsene i boligen, da mange låse ofte er forældede; eventuelt få dem skiftet inden man flytter ind i en ny bolig.

Andre gode råd, er at sætte patenterede låse på alle yderdøre såsom Garant Plus eller Serie 1200, tjekke at alle udgange er låst inden man forlader boligen, og sørge for at det ser ud som nogle altid er hjemme.

Dette er hvad man selv kan gøre med sin gode fornuft, og alt andet vil de certificerede låsesmede tage sig af ved den gratis gennemgang, så du kan føle dig tryg og sikker i dit eget hjem.