Det består en e-cigaret af

Hvis du gerne vil til at bruge e-cigaret, så er du med garanti også en smule nysgerrig efter at finde ud af, hvad det egentlig er en e-cigaret består af. Læs med her for at få en hurtig gennemgang af de enkelte dele af en e-cigaret.

E-juice

En af de vigtigste dele ved din e-cigaret er nok din e juice. Denne e-juice kan skiftes ud lige så tosset som du ønsker og du kan købe den i mange forskellige smage. Det er din e juice der gør, at det smager så godt når du benytter din e-cigaret.

Du kan købe e juice i alskens former for smage. Du kan for eksempel vælge at købe en i vaniljesmag, hvis du godt kan lide det søde. Eller måske kan du godt lide kaffe og vil gerne prøve en med kaffesmag?

Det er slet ikke svært at finde frem til de forskellige former for e juice til sin e cigaret. I dag er der mange forskellige netbutikker at vælge imellem. Og hvis du bor i en lidt større by, så er der også rigeligt med fysiske butikker, som du kan besøge.

Tag hen til en af disse eller find nogle kundeanmeldelser for at lære mere om hvilke e juice der er værd at bruge penge på.

Batteri

En anden vigtig del af din e-cigaret er dit batteri, som det også er vigtigt at du gør dig nogle overvejelser om. Du kan købe e-cigaretter med meget forskellige batterilevetider.

Og hvis du bruger penge på en e-cigaret, så er det en god ide at købe en med en god batterilevetid. På den måde undgår du at du hele tiden løber tør for strøm, når du har brug for at benytte den.

Læg meget mærke til hvad kunderne har at sige i kundeanmeldelserne om de enkelte modeller af e-cigaretter. Hvilke har en lang levetid og hvilke løber tør for strøm efter et par timer?

En brænder

Slutteligt har du også en brænder i din e-cigaret. Det er denne der tænder op for og opvarmer din e juice, som laver den om til damp som du kan inhalere.

Der har været nogle skrækhistorier om brændere som eksploderer i hænderne på deres kunder. Dette sker kun med bestemt og billige mærker. Vær derfor altid omhyggelig med at købe en e-cigaret i en god kvalitet og fra et mærke, som du kan stole på.