Derfor elsker jeg mit kreative job som pædagog vikar

Der findes ikke noget bedre end at være omringet af livsglade børn. Det er en helt særlig følelse, der følger med, når man tager sig af og lærer børn om livet, og det er en gave, der ikke kan erstattes med noget som helst. Man får nemlig helt vildt meget ud af at se børn blive ældre og med tiden forstå dem selv og verden omkring dem bedre. Derfor er jeg så uendelig glad for at være pædagog vikar, og vil aldrig nogensinde bytte mit arbejde for et andet.

Det mest fantastiske arbejde

Som sagt er jeg utrolig glad for mit arbejde som pædagog vikar. Det er et job, der har givet mig stor professionel og personlig glæde igennem de sidste par år, og det er fantastisk at kunne være med til at forme børn som individuelle mennesker og se dem udvikle sig dag for dag. Min karriere som pædagog vikar begyndte ved hjælp af vikarbureauet Norstaff, som satte mig i kontakt med min nuværende arbejdsgiver. Du kan læse mere om Norstaff under https://norstaff.dk/paedagog-vikar/. Selvfølgelig kræver det også utrolig meget tålmodighed, åbenhed og engagement at være pædagog, og man bliver på mange måder en bedre pædagog jo mere erfaring, man får med årene. At være pædagog kan til tider også være et hårdt job med lange arbejdsdage. Men jeg oplever, at også de hårde tider har en vis værdi, og at det hører med til arbejdet. Det vigtigste er dog selvfølgelig, at man ikke lader børnene se, at man har en dårlig dag, men at man konstant er på toppen af sit arbejde.

At udvikle børn

Den største glæde man får af at være pædagog vikar er at følge med i, hvordan børnene i skolen, sfo’en eller på institutionen udvikler sig fra dag til dag. Det kan føles helt overvældende at erkende, hvilken stor rolle man selv spiller som pædagog i denne udvikling. På den måde har man også et stort ansvar som pædagog, men det er et ansvar, der også er sjovt, opfriskende, lærerigt og selvudviklende at varetage. Man lærer på den måde også en masse om sig selv og sine værdier ved at være pædagog. På den måde er det utrolig givende at være pædagog vikar. Så hvad siger du? Føler også du en lyst til at blive pædagog vikar? Så kontakt Norstaff og begynd din karriere nu.