At spille bordfodbold er en god hobby på både skolen og kontoret

Bordfodbold er en god hobby, som de fleste børn og unge har glæde af at spille i deres fritid i SFO’en og på skolen. Faktisk er spillet så populært, at det ikke kun er børn og unge, der har glæde af at spille det, men også voksne mennesker på den moderne og tidsvarende arbejdsplads.

Det betyder, at bordfodboldspillet er alsidigt og har potentiale til at bringe alle mennesker sammen på tværs af aldersgrupper til familiefødselsdagen. Bordfodbold gør det også muligt for folk at finde sammen omkring i forbindelse med networking events og firmabegivenheder.

 

Med andre ord, så kan bordfodbold være en fantastisk hobby at have, fordi det åbner mange døre for et mere aktivt socialt liv og binder folk sammen.

 

Bordfodbold til SFO’en og skolen

De fleste skoler og SFO’er har forskellige typer af spilleborde, hvor børnene kan muntre sig. De fleste fodboldborde til skoler er borde, som kommer i lukkede systemer med et låg af glas og en indvendig boldtragt.

 

Det har den klare fordel, at boldene ikke skydes væk fra bordet, og at alle bolde derfor altid indgår i fodboldbordets lukkede system. Fodboldborde af denne type er ofte af italiensk design og fabrikation og kommer med en glasplade, som der spilles på. Bordene er typisk fremstillet af producenterne Garlando, Roberto Sports eller Fas Pendezza.

 

De mest gængse fodboldborde til skoler fra disse fabrikanter vejer mindst 60-70 kilo. Den høje vægt sikrer, at fodboldbordene er mest stabile og rykker sig mindst muligt under en bordfodboldkamp. Som skoleleder skal man dog stadig sikre dig mod, at der ikke kommer mærker i gulvet fra fodboldbordet, for et spillebord vil altid rykke sig en smule under en intens fodboldkamp.

 

Man kan altid læse mere om reglerne til bordfodbold samt spændende artikler om, hvordan man bedst passer på gulvet under fodboldbordet på en hjemmeside som Bordfodbolden.dk.

 

Fodbolde til arbejdspladsen

Hvis I skal have et fodboldbord i en stærk kvalitet til kontoret, så er det helt klart værd at overveje at investere i et Bonzini fodboldbord. Disse borde er blandt de dyreste og mest rustikke på markedet. De koster også derefter og ligger i et prisniveau, som starter fra ca. 15.000 kr og op.

 

Til gengæld får I så også et fodboldbord, som er fremstillet med kærlighed i hånden på Bonzinis fabrik i Frankrig. Her er der tale om fodboldborde med vægtede aluminiumsspillere, hvor man spiller med korkbolde på et underlag af laminat. Dette sikrer den bedste boldkontrol, hvilket gør det muligt virkelig at spille finessespil.

 

Hvis I skal have et Bonzini fodboldbord til kontoret, så bør I overveje at investere i et bord, som kommer med lyddæmpning. Dette vil helt sikkert være et hit blandt jeres kolleger, da støjen fra bordet bliver reduceret kraftigt. Det er dog sjældent muligt at reducere støjen fra de entusiastiske kolleger, som dyster rundt om bordet!