Ansigtsmaling til børnefødselsdagen

Står du på nuværende tidspunkt og skal til at planlægge en fødselsdag for dit barn, men mangler det ekstra indspark til festen? Hvis du hyrer en ansigtsmaler i et par timer til børnefødselsdagen, vil festen helt automatisk blive et kæmpe hit for alle børnene, der uden tvivl vil samle sig om begivenheden, ivrige efter selv at blive den næste.

Det er helt op til børnene selv, hvilke slags motiver de gerne vil have malet i ansigtet. Ansigtsmaling er også en unik mulighed for at være kreativ med ens børn og vise dem, hvor sjovt det kan være at skabe kunst med ens egne hænder.

Et sjovt indspark til festen

Ansigtsmaling er det helt perfekte indspark til børnefødselsdagen, der aldrig vil blive glemt! Denne oplevelse er ikke kun begrænset til børnefødselsdagen, men kan sagtens bruges til Halloween, fastelavn, temafest i skolen eller børnehaven eller noget helt fjerde.

Der er nærmest ikke noget, der glæder de allermindste som ansigtsmaling til børnefødselsdage, netop fordi de også selv får mulighed for at bestemme, hvad de gerne vil have malet på deres ansigter, hvad enten det kunne være en fugl, en hest, deres navne. Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan male!

En ansigtsmaler bruger udelukkende miljøgodkendte og allergivenlige ansigtsmaling, så du ikke behøver at blive bekymret for, hvordan malingen kan påvirke børnenes helbred.

Vær kreative sammen

Noget så simpelt som ansigtsmaling til børnefesten, er en rigtig god mulighed for at være sammen som familie og vise børnene, hvordan man kan udfolde kreativt og skabe flotte værker blot med sine hænder.

Børn finder det dybt fascinerende og er nærmest helt tryllebundne af at se hvordan den voksne ansigtsmaler går til værks med motivet og hvor det skal placeres. Efter børnefesten kan I med fordel øve jer selv at lave ansigtsmaling på hinanden, så jeres børn får en smag for, hvordan det er at være kreativ.

Hvem ved? Måske kan den ene oplevelse med ansigtsmaling udfolde sig til en reel kreativ hobby for dit barn, der vil få en tilfredsstillende følelse af at kunne skabe noget helt unikt og hjemmelavet blot med lidt tid og øvelse.