5 inspirerende krea-ideer med pailletter

Palietter er uundværlige på ethvert kreabord og i ethvert diy-projekt, for med palietter kan man skabe den der ekstra wow effekt på alle store og små projekter.

 

Palietter findes i alverdens former, farver, størrelser og motiver og de kan limes, syes eller klistres på de langt de fleste overflader, hvor de vil skabe glimmer, glitre og shine effekt.

Kostumer

Lav flotte kostumer; De fleste palietter har et hul i midten, så de kan syes på tekstiler og dermed skabe flotte effekter. Lav fx en smuk havfruehale, en skøn prinsesse eller måske en pokemon med ild effekt af røde/orange/gule glimtende pailletter.

Frisk tøjet op

Frisk tøjet og strik op; Er striktrøjen, huen, jeans’ne eller andet blevet lidt for kedelige? Glam dem op med skønne pailletter. Selv det kedeligste tøj kan blive sjovt og gøre hverdagen til en fest, når der kommer lidt glimmer og sjov på – og det giver dig muligheden for at sætte dit helt personlige præg på tøjet.

Sy palietter på ethvert tekstil og giv tøjet nyt liv. Udover at være flot, personligt og festligt forlænger det tøjets levetid, til glæde for både dig og miljøet.

Kunstværker

Skab fine små kunstværker; Lad børnene lave flotte kunstværker. Uanset om det er med tusch, akryl, farver og om det er på lærred, papir eller andre materialer, spicer palietter ethvert kunstværk op. Lad børnene male i alle yndlingsfarver, og så lime palietter på efterfølgerne.

Det er sjovt og børnene vil elske at finde de allerflotteste små skinnende pailletter og klistre med. Brug enten en lille limpistol der ikke bliver alt for varm, eller en flydende lim – så sidder palietterne bedst fast.

Rammer

Lav de fineste rammer; Det er den perfekte gaveide. Find en billig ramme i træ eller plast, sæt et personligt billede i. Dekorer rammer med maling og fx. glimmer eller glimmerlim. Til sidst skal der klistres pailletter på, her er det bedst med en lille limpistol. Det er en virkelig fin gave at få og ikke mindst give, både for børn og voksne.

 

Pailletter som pynt

Brug pailletter som pynt; Pailletter er virkelig fint på et flot pyntet bord. Du kan nemt glamme bordet op til nytår, til fødselsdagen eller festen, ved at drysse pailletter udover det. Du kan finde paillietter i farver og motiver der passer til enhver lejlighed. Det er billigt, nemt pynt og det ligner en million.

 

Lim pailletter på alverdens ting og sager; Der er er ingen grænser. Går en tur i skoven og stranden og find sjove ting, brug mælkekartoner eller gamle papkasser – lav små byer, store monstre, en hule til bamsen af en gammel skotøjsæske. Mal med akrylmaling og pynt med rulleøjne og pailletter – Slip fantasien fri og leg med kreativiteten – det er fantastisk for både voksne og børn.

 

Brug pailletter til alverdens sjov og flotte ting – det er kun fantasien der sætter grænser. hos Undermyroof.dk finder du et stor udvalg af billige palietter.