3D Actions er eksperter i at printe 3D minis

Det har vi efterhånden være siden vi købte vores første 3D printer for seks år siden – og den helt unikke viden vi har om 3D printere, minis og resin, kan nu komme dig til fordel. Alt du skal gøre er at vælge hvilket 3D mini design du ønsker – så klarer vi resten for dig.

Kom i gang med at bestille din custom mini i dag

Opløsning og 3D print for minis – hvad kan jeg forvente ?

Hos 3D Actions øsnker vi at vi printer i en højeste opløsning: 50 micron (0,05mm). Denne meget høje opløsning sikrer at vi får selv de mindste detaljer med. Hos 3D Actions har vi helt eksklusivt valgt at arbejde med denne helt utroligt høje opløsning ved samtlige af de bestillinger vi modtager. Det er der en meget simel og god grund til: vores erfaring siger os nemlig, at det bliver du gladfor ikke bare nu – men i længden. Med det bedste resultat kommer du længst, også når vi taler 3D print

Sådan ler bestiller du dine 3D minis fra 3D actions

Er du klar – så er det nu, for når du bestiller dine minis fra 3D Actions, har vi altid valgt at printe med en super duper mega  høj opløsning: 50 micron (0,05mm). Og vi mener det –  på alle miniaturer. Det er ikke bare for sjov – det gør vi for at få alle detaljer med også dem du ikke du ikke umiddelbart kunne se. Derfor er det heller ikke tilfældigt at vi 3D printer med andet end standard resin. Vi printer altid med den bedste resin på markedet – vi det gør fordi at vi har erfaring, efter mange mange mange test og 3D print, at det giver bedste resultat på samtlige parametren – og ikke mindst for  holdbarhed og pris. Vi vil derfor altid anbefale at du vælger at betale for den super stærke mini 3D print  resin. Vi er slet slet ikke i tvivl om at du vil sætte pris på og vil kunne se og mærke forskellen.

Der er meget mere på vej i vores 3D print shop for minis

Det er helt rydeligt, at lige nu har vi i shoppen fokus på custom figurer til Dungeons & Dragons (D&D), Warhammer  4000 Starfinder og Pathfinder. Men vi har allerede en del faste kunder der bestiller 3D modeller og print til til tog, jernbaner, landskaber og meget mere. Er custom miniatures til bord rollespil ikke præcis hvad du leder efter, så kontakt os i dag med dit personlige hobby- eller profestionelle projekt.

Herfra vores tol, er det så bare at sige at vi her hos 3D actions glæder os meget til at høre fra jer! Vi ser frem til at få lov til at printe dine miniatures og fantasi figurer uanset om du spiller Dungeons & Drageons, Warhammer – eller har levet dig helt ind i og laver din helt egen eventyr verden, hvor det er dig og kun dig der bestemmer reglerne og hvad der skal ske i verden.